Hotspot: kinderkleding van Tofje

Omdat ik zelf nu een kleine in huis heb, ontdek ik graag nieuwe (web)winkels voor kleine kinderen! Een nieuwe webwinkel met een breed aanbod in smaak, een echte online boetiek is Tofje. Eind 2014 is de webshop online gegaan. Tofje Groeit mee! En meegroeien dat doen ze. Ruim een jaar geleden bestond het aanbod nog uit een kleine vijf merken, maar nu is het aanbod al uitgebreid naar meer dan tien verschillende merken. Of jouw kindje nu net geboren is of al wat groter is, bij Tofje kun je terecht voor new born tot en met maat 152.

Tofje verovert langzaam de markt, grote namen qua merken zijn toegevoegd aan het assortiment. De meest bekende zijn Quapi en sOliver, maar Donsje, Mayoral, nOeser en LoFff mogen zeker niet vergeten worden. Het aanbod in merken laat zien dat deze webwinkel anders is dan de grote bekende namen. Van de merken die worden aangeboden zijn dan ook heel veel verschillende items verkijgbaar.

Naast het aanbod vindt Tofje shopcomfort ook een zeer belangrijk aspect. Of je nu op een bepaald merk zoekt of juist op (baby) jongens- of meisjeskleding, via beide opties vind je jouw favoriete kledingstuk.

Quapi is een van onze populairste merken. Quapi is kenmerkend door het kleurgebruik, dat ieder seizoen weer in andere combinaties terugkomt. Maar ook de jurkjes met bijpassende leggings en bolero’s voor meisjes zijn echte hardlopers. De jongenscollectie bestaat uit voor de zomer uit polo’s en shirts, die afhankelijk van de combinatie zowel voor netjes als casual kunnen.

Mayoral
 is anders dan alle andere merken die wij in Nederland kennen. Het Spaanse kledingmerk is heel stijlvol en veel ouders zijn er helemaal dol op voor hun kinderen. Sommige kledingstukken zijn zelfs een beetje klassiek, maar met de juiste combinatie wordt het echt casual.

nOeser is een merk dat alleen babykleding aanbiedt. Gespecialiseerd in het maken van de allerleukste kleding voor onze kleintjes. En dat lukt zeker, de leukste broekjes, shirtjes, vestjes en jumpsuits. Allemaal goed te combineren met elkaar. nOeser valt smal en lang, het is dus echt geschikt voor de Nederlandse baby’s en peuters.

LoFff is voor de echte meisjes. De slogan van LoFff is dan ook niet voor niets ‘We dress girls fabulously’. De collectie van LoFff bestaat voornamelijk uit jurkjes en jumpsuits, maar ook een aantal shirtjes en rokjes. Ieder kledingstuk van dit merk heeft iets bijzonders. Houd jij van echte meisjeskleding, dan zal je in één keer verliefd zijn op dit merk.

Naast bovengenoemde merken heeft Tofje nog meer merken zoals bijvoorbeeld Donsje, Schiesser en s.Oliver. Bij Tofje kan je veilig online shoppen, heerlijk vanuit de luie stoel. Met verschillende betaalmogelijkheden, een comfortabele webshop, bijzonder leuk aanbod en goede service zal jij hier zeker kunnen slagen.

www.tofje.nl 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge