Kies het parfum dat past bij je stemming

Voor elke stemming en gelegenheid hebben vrouwen schoenen, kleding en tassen in huis. Maar hoe zit het met hun parfumgarderobe? Met de 5-geurenbox van Perfume LAB weet je zeker dat er altijd eentje past bij de stemming van hét moment.

“Onze filosofie is dat één geurtje nooit precies past bij alles wat je bent en de verschillende dingen die je doet,” aldus Edith Vervest van Perfume LAB. “Dit kan per dag en soms per dagdeel verschillen. Voor al die momenten heb je juist verschillende geuren nodig.”

Perfume power
Daarom is er nu Perfume LAB. Het nieuwe merk heeft in het Franse dorpje Opio, nabij Grasse, vijf eau-de-parfums laten creëren. Van licht en fris tot zwoel en iets zwaarder. Edith Vervest: “De geur van succes is nu eenmaal anders dan die van sexy of sportief. Vandaar onze keuze voor een parfumgarderobe. Alle vijf de geuren hebben iets extra’s. De natuurlijke ingrediënten in de parfums hebben namelijk effect op je gemoedstoestand. Echte perfume power dus!”

Zwoele Ohlala
De parfums kregen de namen Energie, Confident, Tendre, Calme en Ohlala en allemaal hebben ze een uitgesproken karakter. Zo staat Energie met een basis van bergamot, peper en munt, voor licht sprankelend met een fijne (citrus) energieboost. Ohlala, met z’n patchoeli, gember en kardemom, staat voor oosters en zwoel. Heerlijk voor een avond met je lief. Hoewel de namen en karakters uitgesproken zijn, zijn de geuren vrij subtiel. Samen met de geur van de huid vormt het zich tot iets unieks en eigens.

Mix & match
“Perfume LAB is een online shop”, vertelt Edith Vervest. “Voor vrouwen die niet meteen LE LAB ESSENTIELLE (van vijf x 15 ml) aandurven, is er LE MINI LAB. Alle vijf de geurtjes in handige 2,5 ml miniflesjes. Kun je ze allemaal uitproberen. Naast het complete LAB is er ook LE MIX: een 30 ml fles voor thuis samen met een 15 ml voor in de handtas bijvoorbeeld.”

Natuurlijke basis
In het parfumhuis in Opio wordt voornamelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten en parfumoliën, met respect voor de omgeving, mens en dier, met zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen. Perfume LAB is een samenwerking tussen Ingeborg Milsted-Lurvink (PerumeID) en Edith Vervest (VERS concepten en ontwerpen). Meer weten over het bedrijf en hun vijf parfums? Ga dan naar www.perfumelab.nl

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge