Kleding Wishlist voor de 30- en 40-plusser

Ben jij de 30 of 40 gepasseerd? Dan wil je niet meer lopen in kleding waar een twintiger in loopt. Maar je bent nog steeds een vrouw die van kleding en mode houdt. Natuurlijk wil ook jij je trendy en modern kleden, en geloof ons; kleding voor veertigers is er ook.

Het is belangrijk dat je jezelf bij bepaalde kleding afvraagt; ga ik dit ook echt dragen, past dit bij mij? Waarom zou je een kledingstuk kopen dat nu helemaal trendy is, maar wat bij jou in de kast blijft hangen? Als jij het aandurft om de verandering aan te gaan, dan zeggen wij doen!

30+
40+Wij hebben voor jullie een wishlist gemaakt met allemaal kleding die goed bij je zou kunnen passen. Hierbij denken we vooral aan een mooie en goede basis.

Een zwarte blazer kan altijd. Het staat goed en je kunt er genoeg shirts, tops of truitjes onder dragen. Daarnaast kun je een blazer goed dragen naar het werk en kun je hem ook dragen over een net jurkje bij een chique diner. Stop ook je spijkerbroek niet weg! Je hebt ontzettend veel kleuren: zwart, donker blauw, grijs etc. Wij hebben gekozen voor grijs. Een mooie en fijne kleur die goed past bij een 30- of 40-plusser. Een nette rok moet je ook echt in de kast hebben hangen. Er zijn natuurlijk ontzettend veel rokken, dus denk goed bij jezelf na welke bij je past. Je kunt kiezen voor een rok in één kleur, maar ook een leuke print mag best! Een paar basic shirts in de kast hebben liggen is altijd handig. Desnoods in meerdere kleuren. Kijk ieder seizoen even welke kleur er in is en koop dan wat basics.

Ben je op zoek naar leuke kleding? Bezoek de webshops van ZARA, Miss Etam of MANGO dan eens. Zij hebben erg veel mooie kleding elke vrouw! Bovendien hebben veel van deze winkels regelmatig interessante kortingen. Zo krijg je in de sale van Miss Etam op dit moment tot 80% korting op honderden items. Een nieuwe outfit shoppen hoeft zo helemaal niet duur te zijn!

Eerder schreef styliste Romy al over kledingtips voor 30- en 40-plussers! Dat artikel vind je hier.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge