Nieuw: HEMA beauty 100% vegan make-upkwasten

HEMA beauty introduceert een compleet vernieuwd assortiment met 100% vegan make-upkwasten. Binnen deze collectie vallen twee bijzondere nieuwkomers, geïnspireerd door de nieuwste professionele applicatietechnieken: een Stippling Brush en een Buffing Brush. Het nieuwe make-upkwasten assortiment is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Waar alle toonaangevende make-upartiesten het over eens zijn: de basis van elke make-uplook begint bij goed gereedschap. Met de juiste tools, zoals kwalitatieve make-upkwasten, kan iedereen de mooiste make-uplooks creëren. Met de 100% vegan make-upkwasten van HEMA kun je elke make-up mooi, makkelijk en snel aanbrengen.

Er zijn vanaf nu maar liefst 22 verschillende kwasten. Van een exclusieve Kabuki brush tot een speciale contouring kwast om licht/donker accenten aan te brengen maar ook handige oogschaduwkwastjes in verschillende maten (small/large). Er zijn bovendien meerdere varianten voor de beste applicatie ‘op maat’ van foundation, eyeliner, lipstick en poeders.

Nieuw in het assortiment zijn de Stippling Brush, een foundationkwast met twee verschillende haarlengtes voor een luchtige, natuurlijke finish; en de Buffing Brush, een ronde compacte kwast waarmee je foundation meer dekkend kunt aanbrengen in ronddraaiende bewegingen alsof je de huid ‘polijst’.

100% vegan
HEMA make-upkwasten zijn op basis van synthetisch materiaal zonder gebruik van dierenhaar. Behalve diervriendelijk, is dit materiaal ook bevorderlijk voor het resultaat.

  • Vloeibare make-up zoals foundation en concealer hecht beter met een synthetische make-up kwast. Natuurlijk dierenhaar absorbeert een vloeibare emulsie, zoals mensenhaar ook zou doen, waardoor de make-up minder goed hecht.
  • Synthetische kwasten zijn makkelijker te reinigen en drogen sneller.
  • De sterke maar zachte haartjes zorgen dat een product geleidelijk aan de huid wordt afgegeven.
  • Kwasten met dierenhaar kunnen huidallergieën veroorzaken.

TIP
Alle HEMA kwasten zijn voorzien van een gratis netje. Dit zorgt ervoor dat de kwast netjes blijft en niet vuil wordt door stof van buitenaf. Toch moeten kwasten moeten regelmatig gereinigd worden zodat restjes make-up maar ook talg en bacteriën goed verwijderd zijn. Gebruik je de kwasten elke dag, probeer ze dan minstens één keer per week schoon te maken met een speciale, milde make-upkwasten reiniger, zoals de Brush Cleaner van HEMA.

De vernieuwde make-upkwasten lijn is vanaf 29 mei 2017 verkrijgbaar in de HEMA filialen en online. De prijzen variëren van € 3 tot € 6.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge