Verwen moeders met pure luxe op Moederdag

Moederdag is bij uitstek de dag om moeders eens extra te laten stralen. Hoe kan je dit beter doen dan haar te verwennen met een luxe at-home VIP behandeling. 

STARSKIN® tilt Hollywood-waardige huid naar een hoger niveau met de VIP Luxury Bio-Cellulose Second Skin Face Masks. De skincare showstoppers? The Gold Mask en The Diamond Mask. Twee ultiem luxe en watervrije maskers voorzien van een ultra verzachtend Evening Primrose-extract, verrijkt met hoge concentraties vitaminen en antioxidanten – klaar om jouw moeder een ultieme at-home Hollywood VIP treatment te bezorgen op Moederdag. Want jouw moeder is natuurlijk jouw VIP en verdient alleen het beste.

STARSKIN’s VIP face masks:

The Gold Mask

The Gold Mask is een luxueuze verwennerij voor de huid die een boost verdient. STARSKIN®’s premium Bio-Cellulose sheet mask is samengesteld uit natuurlijk gefermenteerd kokosnootwater en is doordrenkt in een rijk, voedend serum van exclusieve ingrediënten. De basis van Evening Primrose-extract maakt de huid zijdezacht, terwijl het pure colloidal gold het aanzicht van fijne lijntjes, rimpels en veroudering zichtbaar vermindert. Het extract van het Ginkgo Biloba blad stimuleert de collageenproductie. De huid wordt verstevigd en rimpels vereffent dankzij de toegevoegde adenosine. Het kudzu-wortel extract licht de huid op voor een egale, stralende teint.

In slechts 15 tot 20 minuten brengt The Gold Mask de huid weer tot leven. De huid wordt diep gevoed en zal er zichtbaar voller en jonger uitzien. Perfect voor de droge of gehydrateerde huid.

The Diamond Mask

Laat je moeder van binnenuit stralen met een premium at-home facial. Met The Diamond Mask wordt de huid verwend met pure luxe. De combinatie van de rijke, crème-achtige basis van Evening Primrose-extract met gefermenteerd kokosnootwater, diamantpoeder, kostbare edelsteenextracten en de fijnste plantaardige stoffen zal de huid egaliseren en de teint vereffenen.

De basis van het diep voedende Evening Primrose-extract maakt de huid zijdezacht en glad, terwijl verfijnd diamantpoeder de huid de zo gewilde inner glow geeft. Exclusieve smaragd en toermalijn extracten verjongen de huid en de antioxidant-rijke schors van de witte moerbeiboom vereffent.

In slechts 15 tot 20 minuten heeft jouw moeder met deze at-home Hollywood VIP treatment een flawless skin en een healthy glow!

The Gold Mask en The Diamond Mask zijn verkrijgbaar bij Douglas voor €14,95.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge