Een horecakeuken kan niet zonder XXLhoreca vrieskast

Date:

Share post:

Drukte in de keuken van restaurants en andere horecaondernemingen komt vaak voor. Ingrediënten zijn er in alle soorten en maten en veel daarvan moeten in de koelkast bewaard worden. Daarvoor is een XXLhoreca vrieskast ideaal. Een XXLhoreca vrieskast is een professionele vriezer met veel opbergruimte, maar minimaal ruimtegebruik in de keuken. Er is een groot assortiment en daardoor voor elke onderneming een passende vrieskast. De verschillende maten en soorten zijn makkelijk te vinden op de site en dit maakt het gemakkelijk om de perfecte vrieskast voor jouw zaak te vinden.

Welke soort XXLhoreca vrieskast past bij jou?

Als de deur van de vrieskast vaak open moet is dat geen probleem met een geforceerde vrieskast. Gaat de deur juist bijna nooit open, omdat de vrieskast alleen voor vooraad wordt gebruikt is dat ook geen probleem want daarvoor is er een statische XXLhoreca vrieskast. Naast dit onderscheid kan je ook nog onderscheid maken tussen een XXLhoreca vrieskast met een geblindeerde deur of met een glazen deur. Als je de vrieskast wilt gebruiken voor opslag en koelen van levensmiddelen ga je voor de geblindeerde deur, maar wil je juist je gerechten presenteren, dan kies je voor de glazen deur. Het is natuurlijk zonde om je mooie gebakjes achter een dichte deur te bewaren, maar het is ook onnodig om de dichte fles mayonaise tentoon te stellen, daarom is de keuze ideaal.

Speciale doeleinden

Naast de standaard keuzes bij koelkastdeuren en statisch of geforceerd zijn er nog meer soorten koelkasten. De onderbouw XXLhoreca vrieskast kan je onder een kast inbouwen. Ideaal voor als de rest van de ruimte al is ingericht en je een nieuwe koelkast wilt, of voor als je de kast niet volledig gebruikt, maar wel graag meer koelruimte hebt. Daarnaast heb je nog een vrieskist met dezelfde functie, maar voor een ander doeleinde. XXLhoreca verkoopt ook laboratorium vrieskasten. Deze zijn speciaal gemaakt om medisch gereedschap, bijvoorbeeld medicijnen, in te bewaren.

De beste vrieskast

Welke XXLhoreca vrieskast de beste is, zal per persoon anders zijn. Dingen om op te letten zijn hoeveel opberglades of roosters je nodig hebt en wat de afmetingen en inhoud van de vrieskist moeten zijn. Ook het energieverbruik speelt een belangrijke rol en hiervoor kan je letten op hoe goed de isolatie van de vrieskist is. Prijsklasse en merk kunnen ook nog een rol spelen bij de keuze voor de beste vrieskast. Afhankelijk van jouw soort bedrijf kies je een koelkast. Als je niet weet wat de beste keuze is kan je altijd hulp vragen van mensen die er verstand van hebben.

Related articles

Duurzaamheid in je achtertuin

Het creëren van een duurzame achtertuin is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordelig voor de...

Windenergie voor de avontuurlijke huiseigenaren

Zonne-energie is niet alleen weggelegd voor grote velden of industriële daken; het kan ook een prominente rol spelen...

Alles begint met de juiste verfkeuze

Als je eenmaal hebt besloten om de kwast op te pakken en aan de slag te gaan met...

Flexibele financiering als reddingsboei voor ondernemers

In de dynamische wereld van het ondernemen kunnen de financiën soms flink schommelen. Daarom is het handig om...